گیاه خواری

رول های کلم با سبزیجات اسپایسی

رول های کلم با سبزیجات اسپایسی

• تعداد: 5 نفر

• زمان تهیه: 15 دقیقه

• زمان پخت: 35 دقیقه

• خوراک: مدیترانه ای

مواد لازم

• 12 برگ کلم سفید

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو عدد پیاز خرد شده

• نصف پیمانه دانه کاج

• دو عدد هویج متوسط خرد شده

• سه حبه سیر رنده شده

• ¼ پیمانه کشمش

• 1.5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز

• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¾ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 3 عصاره مرغ

• دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• سه قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

• دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده

• دو پیمانه آب جوش

طرز تهیه

1. برگ‌های کلم را 5 دقیقه در آب‌جوش قرار دهید تا نرم و انعطاف پذیر شوند. سپس آنها را آبکش کنید. ساقه های سفت را جدا کنید و کنار بگذارید.2. روغن زیتون را در تابه بزرگی داغ کنید. پیازها را به همراه دانه کاج و هویج خرد شده روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سیر، کشمش، پودر زیره سبز، دارچین، فلفل سیاه و یک قرص عصاره مرغ را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.3. رب گوجه فرنگی، جعفری و برنج باسماتی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.4. دو قاشق غذاخوری از مایه را در گوشه ای از برگ کلم قرار دهید. آن را از کنار تا و سپس رول کنید.5. آنها را از قسمتی که باز می شود درون تابه فر بچینید. بقیه عصاره مرغ را در آب جوش حل کنید و روی آنها بریزید. سپس آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا 20 تا 25 دقیقه پخته شوند.

تحریریه لیدی فروم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا